Karrier

Szeretsz dolgozni és otthonról dolgozni még jobban? Szereted a rugalmasságot, vállalnál extra feladatokat is, hogy velünk együtt építsd a céget? Nálunk a helyed!

Valószínű sokszor hallottad már, hogy fiatalos csapatba keresnek új kollégát, nálunk olyan fiatalos a csapat, hogy minden hónapban csapatépítőt tartunk változatos helyeken és programokkal hogy ne felejtsük el, hogy hogy néz ki a másik, mivel a kollégák nagy százaléka otthonról dolgozik, legyen az Budapest, Bécs, Kecskemét, vagy Nyíregyháza. Igen, nálunk nem számít hol laksz, mert a mi munkánkhoz elég egy laptop, telefon és a vágy, hogy napi szinten akarj megoldani lehetetlennek tűnő feladatokat, legyen az légi, tengeri, közúti vagy vasúti szállítás.

Ügyfeleinket magas szinten szolgáljuk ki, elérhetőnek kell lennünk 5 után is, de nem az a cél hogy egész nap bezárva ülj a szobádban. Mindenki úgy intézi a szállítmányait, hogy az ügyfél érezze, hogy minden el van intézve, de senki nem nézegeti, hogy ez hogyan valósul meg. Több kollégánk dolgozik inkább a hajnali órákban hogy délután már el tudjon szabadulni, de a telefon mindig nálunk. Ettől az ügyfelek nagyon boldogok, hogy szinte bármikor hívhatnak, mi segítünk nekik.

A teljesítményt jutalmazzuk, erről a személyes egyeztetésen kaphatsz bővebb információt.

Az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás nagyon fontos számunkra, így az operátoraink és tulajdonosunk is rendszeresen jönnek velünk ügyféllátogatásra. Viszont ezt nem hagyományos módon tesszük, hanem a turné buszunkkal, melyben lehetőség van menet közben dolgozni, így nem esnek ki a kollégák a napi feladatokból, maximum azokra a fél órákra, amíg az ügyfélnél vagyunk bent.

Ha ki akarod venni a részed a cég építésének támogatásából, erre is van lehetőség. Több kollégánk is vállal a normál feladatain felül olyan területekért felelelősséget, amivel tud és szeretne foglalkozni.

Ha érdekesek vagyunk számodra, kérdezz bármelyikünket, rendelkezésedre állunk.

vissza az oldal tetejére