Ismerd meg cégünket

A United Shipping története 2008-ban kezdődött, és hosszú út vezetett ahhoz, hogy mára ilyen dinamikusan fejlődő, sikeres logisztikai szervezetté váljunk. Az alapító tulajdonos egyedül kezdte a szállítmányozást, és sok évig mindössze egy asszisztenssel képviselte értékrendjét a szakmában. 2019-ben jött el a nagy áttörés, mikor csatlakozott hozzánk egy nagyon fontos új kolléga, aki azóta oszlopos tagunk lett. Sok éves multis küzdelmet követően ő már a szakma elhagyását fontolgatta, de a tulajdonosunk másfajta megközelítésének adott egy esélyt és ez rendkívül sikeres együttműködésnek bizonyult. A ránk jellemző munkakörülmények, a szabad gondolkodás és építkezés lehetősége hatalmas energiákat szabadított fel benne, mely már év végére jelentős forgalom képében mutatta meg magát. Amíg nem ismerte meg őt tulajdonosunk, szkeptikus volt a bővülést illetően, de a remekül sikerült együttműködés példáján felbuzdulva a további bővülés mellett döntött. Ezzel indultunk el a jelenlegi utunkon.

2020 januárját már négyen kezdtük, és az év végére 15 főre növekedett csapatunk, miközben a forgalmunk megduplázódott ebben az erőpróbákkal teli évben. Az elért eredmények további fejlődésre inspiráltak minket, így folytattuk az új tehetségek csábítását. Ez nem okozott nehézséget, mivel az itt dolgozók kiváló referenciákat adtak az új csapattagoknak. Emellett az is hozzájárult a sikereinkhez, hogy a szabadság, amiben dolgozunk, máshol szinte elképzelhetetlen. Az otthoni munkavégzés teljesen elfogadott, a kollégák nagy része otthonról dolgozik, az irodánk csak opció, nem pedig kötelezettség. Havonta egy csapatépítő rendezvényt tartunk, hogy a hétköznapi összefutásokon túl is találkozzunk személyesen, és jól érezzük magunkat egymás társaságában.

2021 végén számaink ismét nagy ütemben növekedtek, ami miatt hamar hírünk ment a szakmában és sokan csodálkoztak, hogy nálunk mi történik. #USHmagic Azonban nincs semmi titok, csak mindenki szabadon dolgozhat, ahogy szeret és tud, nincs nyomás a heti vagy napi számokra. Mindenki elvégzi a rábízott feladatokat, és néhányan még azon túl is vállalnak plusz munkát, hogy közösen építsük a céget. 2022-ben közel 50 fővel zártuk az évet, és ismét megdupláztuk az előző év forgalmát és árbevételét egyaránt.

A számok mellett nagyon büszkék vagyunk a kollégáink hozzáállására, megbízhatóságára, és sikereire. Hogy olyan emberekkel dolgozhatunk, akik élvezik és megbecsülik a szabadságot. Az ügyféllátogatásokon szinte kivétel nélkül azt a visszajelzést kapjuk vissza, hogy öröm velünk dolgozni, mert fantasztikus csapat vagyunk. Mindent megteszünk ezután is azért, hogy ez így legyen.

Miért vagyunk jó csapat?

 • Mindig a legjobb megoldást keressük
  Mindig a legjobb megoldást keressük

  Nálunk a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, ezért minden szállítmánnyal úgy bánunk, mintha a sajátunk lenne. Minden esetben a legjobb megoldásokat keressük, és minden lehetőséget mérlegelünk, hogy a szállítmány a legjobb állapotban és leggyorsabban érkezhessen célba. A kézműves logisztikai megközelítésünk azt jelenti, hogy minden szállítmányt egyedi figyelemmel kezelünk, és mindig arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk.

 • Nincs öncélú munka
  Nincs öncélú munka

  Minden tevékenységünk előre megtervezett és célorientált, működési modellünkből adódóan nem is lenne értelme semmit sem csinálnunk csak a látszat kedvéért. Minden fuvarozási feladat mögött emberi kapcsolatok állnak, olyan ügyfeleink, akik valamilyen célt vagy álmot szeretnének elérni, és mi mindent megteszünk, hogy segítsük őket ebben. A fuvarozás nem csak áru mozgatásáról szól, hanem a megbízhatóságról és a kommunikációról is. Ezért nincs öncélú munka a számunkra, csak ügyfeleinkre való odafigyelés és a legjobb megoldások keresése.

 • Csak a leghatékonyabb az elfogadható
  Csak a leghatékonyabb az elfogadható

  Ha hatékonyan szeretnénk szállítmányozni, csak a legjobb megoldások jöhetnek szóba. Ezért minden folyamatunkat alaposan megtervezzük, a szállítmány felvételtől kezdve egészen a kiszállításig, hogy az áruk minél hamarabb a címzetthez érkezzenek, csökkentve az állásdíjak kockázatát. Csak a leghatékonyabb megoldások elfogadása biztosítja, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és hosszú távú üzleti kapcsolatot alakíthassunk ki velük.

 • Támogatjuk az új generációkat
  Támogatjuk az új generációkat

  Számos rutinos, évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégánk van, de hiszünk abban, hogy építenünk kell az új generációs fiatalok energiájára, kreativitására és innovatív ötleteire is, mert az ő bevonásukkal érhetjük el a legjobb eredményeket. Az új generációk számára fontos, hogy olyan céggel dolgozzanak, amelynek az értékei és elvei összhangban vannak az övéikkel. Mi azt szeretnénk, hogy a fiatalok számára a United Shipping ne csak egy szállítmányozó cég legyen, hanem egy olyan közösség, ahol az innovációra és a fejlődésre ösztönzik őket.

Amire büszkék vagyunk

 • 0e sikeres megbízás

  van már mögöttünk. Ha ezen áruk útját összeadnánk, eljutnánk egészen a Marsig.

 • 0+ év tapasztalat

  A csapatunkban alapvető elvárás, hogy mindenkinél meglegyen a legalább 10 év szakmai tapasztalat.

 • 0% elégedettség

  Eddig közel 1000 ügyfelünk 98%-a maximálisan elégedett volt, és szívesen dolgozna velünk újra.

United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   
United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   

Logisztikai csapatunk

Megbízható szállításra van szükséged?

Minden kollégánk sok éves rutint szerzett a szállítmányozás állandóan változó területén. Engedd meg, hogy neked is bizonyítsuk, hogy tapasztalatunkra minden körülmények között számíthatsz.

Kérj árajánlatot most
Megbízható szállításra van szükséged?
vissza az oldal tetejére