Légi szállítmányozás

Légi import és export esetében teljeskörű háztól házig szolgáltatást tudunk nyújtani, mely magában foglalja az árufelvételt, a vámkezelést, a raktározást, a csomagolást, és a többi szükséges teendőt is. A kért szolgáltatások függvényében választjuk ki az ügyfélnek és az árunak legideálisabb útvonalat, a légitársaságot, és az alvállalkozó partnereinket. Ha szükség van rá, charter járatok szervezését, vagy fedélzeti futár (on board courier) közreműködésével történő szállítást is tudunk biztosítani. Az áru aktuális állapotát online és dedikált ügyintézőnk segítségével is nyomon követheted.

Hogyan működik?

 • Jól bejáratott partnerek és útvonalak
  Jól bejáratott partnerek és útvonalak

  Kizárólag évek óta folyamatosan bizonyító, megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az alvállalkozók alapos és körültekintő kiválasztására, a stabilan, hibátlanul teljesítő partnerségeket keressük. Szállítmányodhoz egyedileg kiválasztott útvonalajánlatot készítünk a legjobb gyakorlatunk alapján.

 • Dedikált kapcsolattartók
  Dedikált kapcsolattartók

  Nálunk nem kell körbehívnod a céget, hogy végre tudj valakivel beszélni. Minden szállítási megbízásnál kijelölünk számodra egy operátort és egy sales kapcsolattartót, és az is természetes, hogy ők pontosan tudják, hogy ki vagy, azonosító nélkül is bármikor tudnak érdemben válaszolni neked, merre jár a szállítmányod.

 • Tradicionális szállítmányozás
  Tradicionális szállítmányozás

  Mi arra törekszünk minden légi szállítmányozásnál, hogy nyugodtan hátradőlhess, miután megbíztál minket. Mi ebben a modern korban is a hagyományos, bizalomra épülő emberi kapcsolatokban hiszünk. Ezért nálunk nem egy automatától fogsz üzeneteket kapni, hanem valódi hús-vér emberektől, akik odafigyelnek az érdekeidre és megnézik, hogy mit írnak neked.

A közös munka lépései

 • 1. Ajánlatkérés és útvonaljavaslatok

  Alaposan felmérjük a pontos igényeidet és a szállítmány paramétereit, és személyre szabott megoldást adunk rá, akár több verzióban.

 • 2. Megbízás, szállítmányindítás

  Kiválasztjuk a legmegfelelőbb ügynökünket a fuvarfeladathoz. Ő megkapja a szállítás részleteit és felveszi a kapcsolatot a feladóval.

 • 3. Szállítás folyamatos kapcsolattartással

  Az árut ezután teljeskörűen kezeljük, téged pedig folyamatosan tájékoztatunk, heti szintű riportot készítünk. Kérdezned sem kell, merre jár a szállítmányod.

United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   
United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   

Megbízható szállításra van szükséged?

Minden kollégánk sok éves rutint szerzett a szállítmányozás állandóan változó területén. Engedd meg, hogy neked is bizonyítsuk, hogy tapasztalatunkra minden körülmények között számíthatsz.

Kérj árajánlatot most
Megbízható szállításra van szükséged?
vissza az oldal tetejére