Szállítmányozás

Büszkék vagyunk arra, hogy bár minden nap új kihívásokkal szembesülünk, szakmai tudásunkkal, sokéves tapasztalatunkkal segíteni tudjuk ügyfeleinket a legjobb megoldások megtalálásában. A problémák megoldása mindig örömmel tölt el minket, és az elégedett ügyfeleink visszajelzései bizonyítják, hogy jól végezzük munkánkat. A személyes kapcsolatok kiemelt fontossággal bírnak számunkra. Szakértői operátoraink rendszeresen vesznek részt az ügyféltalálkozókon, hogy még szorosabbá tegyük az ügyfelekkel való kapcsolatunkat. Szeretünk kommunikálni és együtt lélegezni az ügyféllel, hogy mindig a legmegfelelőbb megoldást találjuk a számukra.

A szállítmányozási tevékenység nagyon sokszínű, és sosem lehetünk biztosak abban, hogy az adott napon milyen meglepetések várnak ránk. Azonban éppen ez a változatosság és a folyamatosan változó piaci igények azok, amik miatt szeretjük ezt a munkát, és mindig nyitottak vagyunk az új kihívásokra. A nehéz helyzetekben a szakmai tudásunkra támaszkodva mindig megoldást találunk, hogy az áru időben és biztonságosan megérkezzen a célállomásra. Ezért a szállítmányozás számunkra nem csak munka, hanem életforma.

Bármilyen eszközzel megoldjuk

 • A vasúti szállítás hatékony és gyors megoldás nagy mennyiségű áru szállítására hosszú távokra. Környezetbarát és kevésbé hátráltatják közlekedési akadályok.

  Bővebben a vasúti szállításról
 • A közúti szállítás gyors és rugalmas megoldás kisebb mennyiségű áru szállítására, közepes és rövidtávon. Az áruk közvetlenül a célállomásra szállíthatóak vele.

  Bővebben a közúti szállításról
 • A vízi szállítás kis és nagy mennyiségű áru szállítására is alkalmas, az egyik legkörnyezetbarátabb és leggazdaságosabb szállítási mód. Lehetővé teszi az alacsonyabb árú globális szállítást.

  Bővebben a tengeri szállításról
 • A légi szállítás nagyon gyors és hatékony megoldás az áruk nagy távolságokon történő szállítására, amely lehetővé teszi az áruk gyors eljutását bármely pontjára a világon.

  Bővebben a légi szállításról

Tisztán és élhetően

 • Üzleti tevékenységünkkel összhangban igyekszünk a lehető legtisztább és legélhetőbb környezetet teremteni. A fenntarthatóság elveit tartjuk szem előtt minden tevékenységünk során, hiszen tudjuk, hogy a felelős és környezettudatos vállalkozások éppúgy fontosak, mint a nyereségesség. Az ügyfelekkel való kapcsolattartásban is fontosnak tartjuk a tisztességet és az átláthatóságot. Profi szakembereink mindig a legjobb megoldást keresik az ügyfél számára, és nyílt kommunikációval tartják tájékoztatva az ügyfeleiket minden lényeges információról. Ezzel teszünk a bizalomért és a hosszú távú kapcsolatokért, ami nélkül nem lehet eredményes és sikeres üzleti tevékenységet folytatni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és pozitív élményekkel gazdagodjanak a velük való együttműködés során.

Honnan szállítunk?

 • Bárhonnan bárhova szállítunk, ügynöki hálózatunknak köszönhetően nincsenek akadályaink sem földrajzi, sem módozat szempontjából. Természetesen a jogszabályokat betartjuk, így embargós országokba nem szállítunk, de ezeken kívül gyakorlatilag megoldjuk az ügyfeleink bármilyen igényét. Ajánlatkérésnél megtaláljuk a megfelelő megoldást az ügyfél paramétereinek megfelelően. Nincs alsó vagy felső korlát a szállítmány méretében sem, kollégáink sokat tapasztaltak már, így nincs határ a szervezés terén sem. Ha bármilyen megoldandó feladattal szembesülünk, biztosan találunk olyan kollégát, aki szakavatott a témában és tudja, hogyan vezényelje le a szállítmányozási feladatot.

Amire büszkék vagyunk

 • 0e sikeres megbízás

  van már mögöttünk. Ha ezen áruk útját összeadnánk, eljutnánk egészen a Marsig.

 • 0+ év tapasztalat

  A csapatunkban alapvető elvárás, hogy mindenkinél meglegyen a legalább 10 év szakmai tapasztalat.

 • 0% elégedettség

  Eddig közel 1000 ügyfelünk 98%-a maximálisan elégedett volt, és szívesen dolgozna velünk újra.

Ügyfeleink rólunk

 • Ha valami lehetetlennek tűnő feladattal kerülünk szembe, csak annyit mondok a beszerző kollégámnak: "Hívd fel a problémamegoldó barátodat, és intézzétek." Ők a United Shipping.

  Pál István, Energofish
 • Flottul ment minden, a tájékoztatás, az egyeztetés, és a termék sértetlenül földet is ért. A kirakodásról készítettem egy videót, amit köszönetképpen elküldtem nekik. Olyan lelkesedéssel fogadták, és olyan izgatottsággal elemezték, hogy abban a pillanatban lett világos nekem, hogy ők teljesen őrültek. A szó legpozitívabb értelmében.

  Farkas László, Seed Imex Kft.
 • A közös munkáról csak ez jut eszembe, ami szerintem jól le is írja, hogy mit gondolok róluk: Mission Impossible Completed. Köszönöm nektek.

  Palotai Szilvia, Kerry Ingredients and Flavours Ltd.
 • Na ezért imádlak benneteket! Még hétvégén is foglalkoztatok a problémámmal!Köszönöm! Ezért választottalak titeket! Légyszi jelezzetek vissza, hogy Kínából elindult, és tényleg az öröm és boldogság útján jár. :)

  Németh Zsolt, KISWIRE Szentgotthárd Kft.
1 / 4
United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   
United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   

Megbízható szállításra van szükséged?

Minden kollégánk sok éves rutint szerzett a szállítmányozás állandóan változó területén. Engedd meg, hogy neked is bizonyítsuk, hogy tapasztalatunkra minden körülmények között számíthatsz.

Kérj árajánlatot most
Megbízható szállításra van szükséged?
vissza az oldal tetejére