Közúti szállítmányozás

Közúti szállítmányok esetén ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsátani ponyvás, dobozos, hűtős, nyitott, mélybölcsős, konténerszállító, KCR-es felépítményeket is. Európa összes országába szervezünk közúti fuvarokat exportban és importban is, melyekhez igény esetén vállaljuk a teljeskörű vámügyintézést és a rakomány biztosítását is, valamint raktározási szolgáltatást is tudunk hozzá nyújtani. Kollégáink a hét minden napján 0-24-ben elérhetőek.

Alvállalkozóink gépjárművei 90%-ban GPS-el vannak ellátva, és sofőrjeik beszélik az angol nyelvet is. Igény esetén van lehetőség akár két sofőrös extra gyors tranzitra is. Emellett az elmúlt években cégünk specialitásává váltak a túlméretes szállítások is, amikhez szintén komplett szolgáltatást tudunk nyújtani: intézzük az engedélyeket, daruzást, rakomány kíséretet és a helyszínbejárást is.

Hogyan működik?

 • Jól bejáratott partnerek és útvonalak
  Jól bejáratott partnerek és útvonalak

  Kizárólag évek óta folyamatosan bizonyító, megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az alvállalkozók alapos és körültekintő kiválasztására, a stabilan, hibátlanul teljesítő partnerségeket keressük. Szállítmányodhoz egyedileg kiválasztott útvonalajánlatot készítünk a legjobb gyakorlatunk alapján.

 • Dedikált kapcsolattartók
  Dedikált kapcsolattartók

  Nálunk nem kell körbehívnod a céget, hogy végre tudj valakivel beszélni. Minden szállítási megbízásnál kijelölünk számodra egy operátort és egy sales kapcsolattartót, és az is természetes, hogy ők pontosan tudják, hogy ki vagy, azonosító nélkül is bármikor tudnak érdemben válaszolni neked, merre jár a szállítmányod.

 • Tradicionális szállítmányozás
  Tradicionális szállítmányozás

  Mi arra törekszünk minden közúti szállítmányozásnál, hogy nyugodtan hátradőlhess, miután megbíztál minket. Mi ebben a modern korban is a hagyományos, bizalomra épülő emberi kapcsolatokban hiszünk. Ezért nálunk nem egy automatától fogsz üzeneteket kapni, hanem valódi hús-vér emberektől, akik odafigyelnek az érdekeidre, és megnézik, hogy mit írnak neked.

A közös munka lépései

 • 1. Ajánlatkérés és javaslatok

  Alaposan felmérjük a pontos igényeidet és a szállítmány paramétereit, és személyre szabott megoldást adunk rá, akár több verzióban.

 • 2. Megbízás, szállítmányindítás

  Kiválasztjuk az alvállalkozót, aki a megállapodásunknak megfelelően intézi az árufelvételt.

 • 3. Szállítás folyamatos kapcsolattartással

  Az árut ezután teljeskörűen kezeljük, téged pedig folyamatosan tájékoztatunk. Kérdezned sem kell, merre jár a szállítmányod.

United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   
United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping    United Shipping   United Shipping   

Megbízható szállításra van szükséged?

Minden kollégánk sok éves rutint szerzett a szállítmányozás állandóan változó területén. Engedd meg, hogy neked is bizonyítsuk, hogy tapasztalatunkra minden körülmények között számíthatsz.

Kérj árajánlatot most
Megbízható szállításra van szükséged?
vissza az oldal tetejére